Kredittkort test- Norges beste kredittkort

Kredittkort test: Norges beste kredittkort

Lurer du på hvilket kredittkort som er det beste kredittkortet i Norge? Da bør du sjekke vår store kredittkort test på FinansTopp., som er en gratis sammenligningstjeneste for kredittkort og forbrukslån i Norge.

Riktignok er det vanskelig å kåre det beste kredittkortet i Norge, da ulike kredittkort dekker ulike behov. Derfor vil det alltid lønne seg å tenke over hva du primært kommer til å bruke kredittkortet til før du velger det kredittkortet som vil lønne seg best for deg og dine behov.

Men uavhengig av det har alle kredittkort renter, vilkår og betingelser. Så hvis det er det billigste kredittkortet du er ute etter, finner du det i kredittkort testen på FinansTopp. Der finner du også mye annen relevant og objektiv informasjon om alt som har med kredittkort og forbrukslån i Norge å gjøre.

Ulike fordeler

Kjører du mye bil, vil det lønne seg for deg å velge et kredittkort som gir deg rabatt på drivstoff på utvalgte bensinstasjonkjeder, både i Norge og rundt omkring i verden. Reiser du imidlertid oftere med fly, vil det heller lønne seg å velge et kredittkort som lar deg spare opp bonuspoeng, som du senere kan veksle inn i billige flybilletter. Andre kredittkort igjen gir deg rabatt på klær i utvalgte nettbutikker, eller cashback på all bruk av kredittkortet. Det er med andre ord helt opp til deg hva som vil lønne seg i ditt tilfelle.

Bruk alltid kredittkort på reise

Når du er på reise i utlandet, enten det er i forbindelse med jobb eller på en ferie med noen du er glad i, vil det nærmest uten unntak lønne seg å betale med kredittkort i stedet for ditt vanlige bankkort knyttet til brukskontoen din. Det er flere grunner til det. For det første står du sterkere med tanke på å få tilbake pengene dine hvis du blir utsatt for en svindel når du betaler med kredittkort enn du gjør om du betaler med ditt vanlige bankkort. Dette gjelder særlig på restauranter og i butikker i utlandet.

Ofte tar også hoteller og leiebilfirmaer et depositum som de trekker fra betalingskortet ditt når du bestiller hotellrommet eller leiebilen. Selv om dette er penger du får igjen når du sjekker ut eller leverer tilbake leiebilen, unngår du at denne summen trekkes fra brukskontoen din hvis du betaler med kredittkortet i stedet for ditt vanlige bankkort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *