Et kredittkort er ikke bare et kredittkort

Et kredittkort er ikke bare et kredittkort

Mange tenker at et kredittkort er bare et kredittkort og det er derfor ikke så nøye om man velger det ene eller andre kredittkortet. Men slik er det ikke. Det kan være store forskjeller på kredittkort.

Kredittkort er et ypperlig betalingsmiddel når du for eksempel handler på nettet, eller betaler for restaurantbesøk, hotell eller leiebil når du er i utlandet. Grunnen til det er at du står sterkere med tanke på å få igjen pengene dine hvis du skulle være så uheldig å bli utsatt for en svindel, eller om for eksempel nettbutikken går konkurs før du får levert varen du har betalt for, når du betaler med et kredittkort i stedet for ditt vanlige bankkort knyttet til brukskontoen din.

Hva skal du primært bruke kredittkortet til?

Det er store forskjeller, både på renter, vilkår og betingelser, og på rabatter og andre fordeler du får ved å bruke de ulike kredittkortene som tilbys på det norske markedet. Noen kredittkort gir deg rabatt i utvalgte butikker, eller cashback på all bruk, mens andre kredittkort gir deg rabatt på drivstoff eller lar deg spare opp bonus som du kan veksle inn i billige flybilletter.

Derfor lønner det seg å tenke over hav du primært kommer til å bruke kredittkortet ditt til før du velger hvilket kredittkort som passer best for deg og dine behov. Er du mye ute og reiser, vil for eksempel et kredittkort som gir deg bonus på flybilletter og har en inkludert reiseforsikring være bedre for deg enn et kredittkort som gir deg rabatt på klær i utvalgte nettbutikker.

Få oversikten på en gratis sammenligningstjeneste

Det lønner seg å bruke en gratis sammenligningstjeneste på nett, som for eksempel FinansTopp, når du leter etter det kredittkortet som passer best for deg. Der finner du kredittkort tester og mye annen relevant informasjon om kredittkort og forbrukslån i Norge. Du kan sammenligne vilkår og betingelser raskt og enkelt, da FinansTopp allerede har tatt jobben med å innhente korrekt informasjon av alle som tilbyr kredittkort i Norge.

På den måten blir det langt enklere å finne det beste kredittkortet for deg. Ikke trenger du å betale noe heller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *